Contact & Info

Winkel Openingstijden Contact & Info

Alle Perzische tapijten welke we online aanbieden zijn ook daadwerkelijk in de winkel te bezichtigen zonder afspraak! Alle dagen open.

Maandag t/m Zaterdag geopend van 11.00 – 17.30
Zondag geopend van 13.00 – 17.00
Herenstraat 31

2313 AE Leiden
071 5140942 (tijdens openingstijden)

bellen met vintageperzen  Bellen (tijdens openingstijden) 0715140942
  Mail info@VintagePerzen.nl
WhatsApp zakelijk. Direct contact met de winkel, ook buiten openingstijden. Voor bijvoorbeeld meer foto’s en info of reserveren.

Wij, Eva en Marco zien u graag tegemoet in onze winkel en alle Perzische tapijten welke we online aanbieden zijn hier ook daadwerkelijk te bezichtigen. We hebben ons volledig toegelegd op de in en verkoop van Perzische tapijten, Kelims en antieke meubelen.

Onze winkel is prima te bereiken met de auto of openbaar vervoer. In de straat en zijstraten is het betaald parkeren, zondag is gratis. Op nog geen 4 minuten van de a4, afrit Leiden vind u onze winkel in een charmante historische winkelstraat. Met het Van der Werfpark op een steenworp, en met diverse gezellige restaurants en cafés als directe buren is het prima vertoeven. Op 10 minuten wandelen het Rijksmuseum van Oudheden, Hortus Botanicus, Museum van Volkenkunde, Rijksmuseum Boerhaave enz.

Laad-en los plaatsen hebben we naast de deur.

Uw aangekocht tapijt is eenvoudig te vervoeren in elke auto. Al onze handgeknoopte tapijten laten zich prima vouwen op de authentieke methode. Zelfs meerdere grotere kleden van 4×3 meter gaan in de kleinste auto. Uiteraard helpen we u hierbij.

Al onze tapijten en kelims worden voorzien van een begeleidend certificaat van echtheid en aankoopbon.

Al onze perzische tapijten en kelims worden gratis verzonden in NL tot 31,5 kg, uiteraard verzekerd en aangetekend. Zwaardere tapijten in overleg tegen gereduceerd tarief per koerier. Info verzending? Klik HIER!

info@vintageperzen.nl

https://www.handgeknoopteperzischetapijten.nl/

https://www.vintageperzen.nl/

https://www.goedkopeperzischetapijten.nl/