Perzische tapijten gratis bij u thuis op zicht!

Perzische tapijten en kelims gratis bij u thuis op zicht!
In onze regio +/- 50 km vanaf Leiden bieden we een unieke zichtservice aan.

Vintage Perzen komt bij u thuis!

Woont u binnen +/- 50 km van Leiden?
• Zoek online 4 tapijten uit welke u graag zou willen testen. Tip: gebruik de verlanglijst!
Neem contact met ons op en onze styling adviseur (Eva en/of Marco) plant een afspraak met u in.
• Wij leggen de kleden op de door u gewenste plek, en adviseren u hier evt bij.
• Staat een tapijt geweldig en gaat u tot koop over? Dan kunt u het contant voldoen of per MOBIELE PIN. Voorrijkosten worden dan niet in rekening gebracht.
• Een Certificaat van Echtheid en uw aankoopbon worden direct uitgeschreven.

Gaat u toch niet tot koop over rekenen we €25 + €0,30 per KM. Bijvoorbeeld centrum Amsterdam of Utrecht is max €50 bij geen aankoop. Het minimum aankoopbedrag van deze service is €425.

Komt u niet aan het minimale bedrag, geen zorg, we denken in oplossingen en willen iedereen blij maken. We kunnen u een aantal opsturen per post, waarna u retour stuurt wat niet staat. Adressen binnen een half uurtje rijden vanaf de winkel zijn we ook sowieso soepeler mee. Bel, WhatsApp of mail voor alle vragen!

Zie ook deze pagina met trots geleverd ter inspiratie!

Perzische tapijten gratis bij u thuis op zicht!
powered by Slats Antiek

Jan StraetemansJan Straetemans
15:08 13 Apr 22
Prachtig rond Tabriz raj met zijde tapijt aangeschaft. Tamelijk uniek. Deze ondernemers zijn vakkundig, buitengewoon vriendelijk en geven heel veel informatie. Nemen veel tijd, hebben snel in de gaten wat je zoekt en rollen hun suggesties onvermoeibaar uit. De prijzen zijn voor ons prima.Zoek je een mooi kwaliteits tapijt ga daar naar toe. Heb je een wat beperkter budget ga er dan zeker naar toe.
Joyce de haasJoyce de haas
17:59 19 Oct 21
Super mooi tapijt gekocht.. en heel fijn geholpen.. goed geadviseerd en met veel geduld .. Ben zo blij met mijn aan koop en misschien ook wel belangrijk..voor een betaalbare prijs..Zeker een aanrader en ik kom er zeker nog eens terug..
Hans SpobeckHans Spobeck
19:24 06 Oct 21
We werden door Marco en Eva goed en vakkundig geholpen. We hebben een heel mooi handgeknoopt perzisch tapijt gekocht tegen een goede prijs. Ik kan Vintage Perzen van harte aanraden.
Jeroen HendricksJeroen Hendricks
09:43 01 Mar 21
Fantastisch Perzisch kleed gekocht voor een mooi prijsje. Super aardige mensen met hart voor hun zaak en veel kennis over hun producten. Klantenservice is top! Ik zou iedereen aanraden om bij Marco en Eva een keer langs te gaan.
Paul SpitPaul Spit
10:43 18 Feb 21
Prachtig tapijt voor een mooie prijs. Certificaat wordt bijgeleverd. Snelle verzending en goede service!
Ron OorthuysenRon Oorthuysen
20:38 06 Nov 20
Heel knus winkeltje, maar met enorm assortiment Perzische tapijten en curiosa. Fantastisch gedreven eigenaren! Een must voor de liefhebber!
SiekamSiekam
19:02 16 Feb 22
Erg fijne winkel met een overweldigende keuze aan prachtige handgeknoopte tapijten. Eigenaren zijn zeer behulpzaam en weten uitgebreid en met passie te vertellen over het assortiment, de herkomst en het ambacht. Ze staan klaar om vragen te beantwoorden en vinden het geen moeite om verschillende tapijten voor je uit te rollen. Tegelijkertijd niet opdringerig en geven je rustig de tijd om je eigen keuze te maken. Tevens erg competitieve prijzen. Al met al een zeer positieve ervaring en zou deze zaak aan iedereen aan willen raden.
Adriaan SpaansAdriaan Spaans
20:40 18 Dec 21
Lieve mensen,prachtige kleden voor een leuke prijs!!
Wilbur ReulandWilbur Reuland
16:10 07 Dec 21
Als je de zaak binnen loopt denk je wat is dit maar als je doorloopt zie heel veel mooie tapijten. Prrzen enz. Nieuw en oud. Zeer grote keuze. Je wordt zeer vriendelijk geholpen en niks is te veel. Alle tapijten worden uitgerold. Dit verwacht je niet. Ook nog goede prijzen. Aanrader!!
Edward CrebasEdward Crebas
00:38 22 Oct 21
Buiten gewoon grote collectie Perzische en Oosterse Tapijten. Ze zijn uiterst behulpzaam en geduldig , dringen niets op en geven je de tijd om een tapijt te bekijken en thuis uit te proberen. Hun prijzen zijn schappelijk en hun service uitzonderlijk !
Dhr. B KanbierDhr. B Kanbier
19:46 18 Aug 21
Fijne zaak. Kom er zeker nog eens buurten.
Tanja Van Den BoldTanja Van Den Bold
14:23 15 Aug 21
Veel aanbod. Heel vriendelijk. Denken graag mee. Nemen de tijd voor je.
js_loader